A Méregtelenítő Program

 


Kémiai orientáltságú társadalomban élünk. Nehéz dolga lenne annak, akinek találnia kellene valakit mai civilizációnkban, akire nem hat ez a tény. Sõt, még azt is felfedeztem, hogy létezik olyan, hogy drog-személyiség.
 
L. Ron Hubbard


     Bármennyire is a megvilágosodás erejével hatott L. Ron Hubbard eredeti kutatása a kábítószerek terén, a folyamatosan végrehajtott vizsgálatok következményeképpen – amelyeket a 70-es évek végén végzett – egy másik alattomos probléma került a felszínre: még évekkel azután is, hogy a korábbi kábítószer-fogyasztó felhagyott a kábítószerrel, és a közvetlen károsodásokat helyreállította, veszélyben van. A probléma lényege – melyet L. Ron Hubbard fedett fel –, hogy a korábban a szervezetbe vitt kábítószer apró üledékmaradványai megtelepednek a test zsírszöveteiben. Ezek a maradványok – amelyek képesek bármely pillanatban aktivizálódni – felelõsek azért, amit a közvélemény általában „flashback” (visszaugrás) néven ismer, és ami olyan különösen zavarónak bizonyult azok számára, akik LSD-vel kísérleteztek. Ráadásul az egykori kábítószeresek még akár évekkel a kábítószer-fogyasztás után is elrémítõ és elõre nem látható „utazásokat” tapasztaltak. Mi több – amint L. Ron Hubbard a továbbiakban felfedezte – az utcai kábítószer nem az egyetlen káros anyag, amely leülepszik a zsírszövetekben. Ténylegesen, jóformán bármilyen kábítószer, kémiai mérgezõ anyag, tartósítószer, féregirtó és ipari hulladék, melyeket rendszeresen magunkhoz veszünk, megtelepedhetnek a szövetekben, és károsíthatnak bennünket.

     Ennek a felfedezésnek – melyet L. Ron Hubbard vitathatatlanul elsõként tett meg – mélyreható és szerteágazó következményei vannak. Ennek példája a késõbbiekben napvilágot látott, a Környezetvédelmi Hivatal által kibocsátott jelentés, mely elismerte, hogy az átlagos amerikai körülbelül 2000 grammnyi növényvédõszert „fogyaszt” minden évben, miközben több mint 400 potenciálisan veszélyes anyagot tart vissza a szervezetében. Hogy ezek a tények mit jelentenek a rossz egészségi állapot és a rövidebb élettartam szempontjából, azt a Környezetvédelmi Hivatal nem tudja megmondani. Egy tény azonban teljesen nyilvánvaló L. Ron Hubbard eredeti kutatásai és másodlagos orvosi tanulmányai alapján: ezek a mérgezõ anyagok nagyban csökkentik cselekvõ-, gondolkodó- és érzékelõképességünket.

     A károsodás a következõképpen történik: minthogy a szervezet lényegében egy kommunikációs rendszer, ahol az agy mint egyfajta „kapcsolótábla” mûködik, amely gondolatainkat cselekvéssé ülteti át, a biokémiai anyagok pusztítóak lehetnek, ténylegesen összezavarva a gondolkodás normális mintáját. Szükségtelen megemlíteni, hogy ezek a toxikus anyagok sok mindent tesznek abban az irányban is, hogy meggátolják tanulási képességünket, emlékezõtehetségünket és minden mást, ami a szellemi jóléthez szükséges.

[Fotó]
L. Ron Hubbard drogokkal és toxikus anyagokkal kapcsolatos kutatásai és felfedezései, hatásaik és a Méregtelenítõ Program leírása a fenti három könyvben található.Egy néhány az L. Ron Hubbardnak, a méregtelenítõ
technológiájáért átadott elismerésekbõl és köszönetnyilvánításokból.| Elõzõ | Következõ |
| Tartalom | Kapcsolódó Oldalak | Home page | Kérdõív | Könyvesbolt |

L. Ron Hubbard: A Profile English | L. Ron Hubbard, een Profiel Dutch
L. Ron Hubbard - Et Portrćt Dansk | L. Ron Hubbard, Ein Portrait Deutsch
L. Ronald Hubbard: Un Perfil Español | L. Ron Hubbard, Un Portrait Français
L. Ron Hubbard, Un profilo Italiano | L. Ron Hubbard, Egy Arckép Magyar
L. Ron Hubbard, Ett Porträtt Svenska | L. Ron Hubbard: A Profile Russian

info@scientology.net

© 1996-2004 Church of Scientology International. All Rights Reserved.

For Trademark Information